1-2 dages levering - Fri fragt på alle ordrer!
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

DKK EUR
Tilbage
Tommy Hilfiger MEN SMALL STRIPE sokker 2-pack - Kelly green grøn/grå

Flere visninger

Tommy Hilfiger MEN SMALL STRIPE sokker 2-pack - Kelly green grøn/grå

99,00 DKK

Levering: 1-2 dage

Kort beskrivelse:

Klassiske sokker i en 2-pack med et par i lys grå og et par i æblegrøn og lys gråstribet. Begge med det klassiske Tommy Hilfiger logo.

* Skal udfyldes

99,00 DKK

Detaljer

2-pack sokker i Tommy Hilfigers stilsikre design i to forskellige designs: Et klassisk gråt par og et gråt par med fine tynde striber i lys æblegrøn tværs over foden. Begge par er med det klassiske Hilfiger logo på anklen, der sikre dig den bedste kvalitet.
Fåes i to forskellige størrelser. 

Indeholder: 75% Bomuld, 23% polyamid og 2% elastan.

Se vores udvalg af Tommy Hilfiger undertøj

Se vores store udvalg af sokker

Vi har altid gratis fragt og 1-3 dages levering. Se mere herunder, hvilke fragtmuligheder du har:

Brev

Hvis andet ikke er tilvalgt sender vi ordrer under 150 kr. med brev og kommer derfor til dig i din brevsprække. Det tager mellem 1-4 dage.

Pakke uden omdeling

Ordre over 150 kr. vil gartis blive sendt af sted med pakke. Din pakke vil ankomme til nærmeste til nærmeste, eller selvvalgt postkontor. Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Pakke med omdeling

Du kan tilvælge at få sendt din pakke direkte til døren for et ekstra beløb (39 kr. for pakker under 150 kr. og 29 kr. for pakker over 150 kr.). Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Se mere om leveringsmulighederne her

Fortrudt dit køb? Vi har 14 dages returret efter du har modtaget din vare. Varen skal sendes tilbage i samme stand som modtaget og i uåbnet emballage. Vi tilbagebetaler dig dine omkostninger for returneringen, når vi har modtaget din vare.

 
Kristoffer Hjerrild på Google+!