1-2 dages levering - Fri fragt på alle ordrer!
0,00 DKK

Din indkøbskurv er tom.

DKK EUR
Tilbage
Tommy Hilfiger MEN FASHION DOT sokker 2-pack - Sort/grå prikker

Tommy Hilfiger MEN FASHION DOT sokker 2-pack - Sort/grå prikker

99,00 DKK

Levering: 1-2 dage

Kort beskrivelse:

Klassiske fashion sokker i en 2-pack med et par i sort og et par med lysegrå prikker, kant og hæl, samt sorte detaljer ved prikkerne. Begge med det klassiske Tommy Hilfiger logo.

* Skal udfyldes

99,00 DKK

Detaljer

Fin klassisk 2 pack fra Tommy Hilfiger i den bedste kvalitet og fashion design. Består af et klassisk sort par og et sort par med lysegrå kanter, hæl og med fede prikker i grå nuancer på hele foden der giver sokken et ektra twist. Begge par er med det klassiske Hilfiger logo på anklen, der sikre dig den bedste kvalitet.
Fåes i to forskellige størrelser. 

Indeholder: 75% Bomuld, 23% polyamid og 2% elastan.

Se vores udvalg af Tommy Hilfiger undertøj

Se vores store udvalg af sokker

Vi har altid gratis fragt og 1-3 dages levering. Se mere herunder, hvilke fragtmuligheder du har:

Brev

Hvis andet ikke er tilvalgt sender vi ordrer under 150 kr. med brev og kommer derfor til dig i din brevsprække. Det tager mellem 1-4 dage.

Pakke uden omdeling

Ordre over 150 kr. vil gartis blive sendt af sted med pakke. Din pakke vil ankomme til nærmeste til nærmeste, eller selvvalgt postkontor. Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Pakke med omdeling

Du kan tilvælge at få sendt din pakke direkte til døren for et ekstra beløb (39 kr. for pakker under 150 kr. og 29 kr. for pakker over 150 kr.). Du vil modtage trackingnummer ved afsendelse. Det tager 1-3 dage.

Se mere om leveringsmulighederne her

Fortrudt dit køb? Vi har 14 dages returret efter du har modtaget din vare. Varen skal sendes tilbage i samme stand som modtaget og i uåbnet emballage. Vi tilbagebetaler dig dine omkostninger for returneringen, når vi har modtaget din vare.

 
Kristoffer Hjerrild på Google+!